ΕΜΕΙΣ

       Ποιος είμαι 

Έχουν περάσει 38 χρόνια από την εμπειρία που θα μου στοίχιζε τη ζωή και που με γέμισε απελπισία. Μόλις 23 ετών, μόνος σε μια ξένη χώρα να ευρίσκομαι στην εντατική με εσωτερική αιμορραγία και πόνο στο στομάχι. Συνεχής ανησυχία και φόβος … η ζωή μου γίνεται μαρτύριο … οι σκέψεις με βασανίζουν, τι τρομερό μπορεί να μου συμβεί; … οι εικόνες των αγαπημένων μου χωρίς εμένα … πόνος στο σώμα και στη ψυχή … η λαχτάρα να αποκτήσω την υγεία μου και η συνεχής απορία  ΓΙΑΤΙ Θεέ μου διάλεξες εμένα;  Κυριαρχούν. (Πότε ξυπνάς)

Ξέρω τι σημαίνει πόνος, ανησυχία και δυστυχία από πρώτο χέρι και έμαθα ότι η ΥΓΕΙΑ είναι πάνω από όλα. Είναι το μεγαλύτερο Θείο Δώρο που μπορείς να έχεις.

Έκτοτε, έχω ασχοληθεί με την έρευνα, την απόκτηση γνώσης και την εφαρμογής της. Είμαι Ηλεκτρονικός μηχανολόγος και προγραμματιστής. Συνιδρυτής το 1983 στην Κύπρο, την πρωτοπόρο βιομηχανία ηλεκτρονικών κατασκευών AIAS Ltd, με εργασιακή εμπειρία στα λειτουργικά συστήματα μικροϋπολογιστών, στα ηλεκτρονικά, στην παραγωγή, εισαγωγή πρώτων υλών, εξαγωγών και διεύθυνσης. Ενδιαφέρομαι για την Υγεία,  φιλοσοφία και Ψυχολογία, την νεύρο-επιστήμη, αυτοανάπτυξη και συναισθηματική απελευθέρωση. Είμαι ποιητής, συγγραφέας, ζωγράφος, φωτογράφος, κηπουρός και ζωόφιλος.  

Τι Γνωρίζω

Σήμερα γνωρίζω ότι η απελπισία και ο πόνος είναι το τίμημα που πληρώνεις για να φθάσεις στην αυτογνωσία. (Το κάλεσμα)  Αυτογνωσία που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την προσφορά υπηρεσίας, για ένα ανώτερο σκοπό που μπορεί να βοηθήσει την ζωή χωρίς πρωταρχικό σκοπό την επίτευξη οικονομικού κέρδους.

Τα τελευταία τρία χρόνια χρησιμοποιώ τον ζεόλιθο σε σκόνη στην διατροφή μου αλλά και στο περιβόλι μου, στα ζώα και πτηνά που έχω και στα λουλούδια μου. Η υγεία μου είναι άριστη, -αν και είμαι καπνιστής-, η γεύση των φρούτων μου  καταπληκτική και τα ζωντανά μου χαίρουν άκρας υγείας.

Ποια Υπηρεσία μπορώ να προσφέρω

Τα λόγια του Δρ. Νίκου Λυγερού, αλλά και η ανάγκη μου να βρω ένα προϊόν που θα είναι καλό για την ζωή γενικά, και που προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό καλό στον άνθρωπο, με έχουν οδηγήσει στην απόφαση να προωθήσω πιστοποιημένα Ζεολιθικά προϊόντα στην Κύπρο.

«Ο ζεόλιθος δίνει ζωή και με αυτήν την έννοια είναι προσφορά στους ανθρώπους που υποφέρουν γιατί δεν ξέρουν την ύπαρξή του. Έχεις λοιπόν καθήκον να τον μάθεις στον καθένα διότι είναι αποστολή που βοηθά τους αθώους κι αν βρεις δυσκολίες τότε να ξέρεις ότι θα μεγαλώσει και η αξία του αγώνα σου για την απελευθέρωση».

Μέσα από αυτή τη πορεία, μπορώ να προσφέρω Υπηρεσία στον Άνθρωπο που αναζητά υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές υγείας που περνά και σε αυτόν που δεν θέλει να τις περάσει.

Πως Μπορείς εσύ να επωφεληθείς;

 1. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Ζεόλιθου η τέλεια αποτοξίνωση του οργανισμού γίνεται με τον ποιο εύκολο τρόπο. Απαλλάσσεσαι από τα θανατηφόρα δηλητήρια που συσσωρεύονται στο σώμα σου και με την πάροδο του χρόνου σου προκαλούν προβλήματα.
 2. Μέσα από τις δωρεάν πληροφορίες θα μάθεις να θεραπεύεις νου, σώμα και πνεύμα για:
 • Να σκέπτεσαι την Υγεία σου με τον ορθό τρόπο
 • Να εξισορροπείς το ενεργειακό σου πεδίο με Συναισθηματική Απελευθέρωση
 • Να ενεργοποιείς το Ηλιακό σου πλέγμα, την πηγή ενέργειας του σώματος
 • Να απαλλαγείς από αρνητικά συναισθήματα με Συναισθηματική Απελευθέρωση
 • Να χρησιμοποιείς τη δύναμη της υποβολής για να επηρεάσεις θετικά το νου
 • Να εξασκήσεις Σώμα και πνεύμα

Όταν είσαι έτοιμος να κάνεις αυτό το πρώτο βήμα, επικοινώνησε μαζί μου.

Ζήτα και θα σου δωθεί «Αιτείτε, και θα σας δοθεί, ζητείστε και θα βρείτε, χτυπήστε και θα σας ανοίξουν» (Ματθαίου 7:7.)

Ανδρέας Γαβριήλ

 • B.Sc. Electronic Engineer
 • B.Sc. Computer Science 
 • Operating systems developer
 • +357-99 677451 email:agabriel@cytanet.com.cy

Concentering Ltd.

 • Δωρίδος 5, Καιμακλι, Λευκωσία
 • Τηλ: 22-625333 / Φαξ: 25-625335
 • Email: zeolitecyprus@cytanet.com.cy

Εκεί όπου κυριαρχεί ο ζεόλιθος και δίνει ζωή σε ανθρώπους, ζώα και φυτά.

 

el Ελληνικά
X