ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για τις παραγγελίες που γίνονται στη Κύπρο, η πληρωμή γίνεται μέσω προκαταβολής με άμεση τραπεζική μεταφορά, PayPal, αντικαταβολής ή πληρωμής σε μετρητά.
Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό, η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω άμεσης τραπεζικής μεταφοράς και άμεσης χρέωσης, PayPal

Οι ακόλουθες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες για εσάς στο κατάστημά μας:

Προκαταβολή
Κατά την επιλογή της μεθόδου προκαταβολής, την οποία θα ζητήσετε, θα σας παρέχουμε τα τραπεζικά μας στοιχεία σε ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να μεταβιβάσετε το κόστος από την τράπεζα της επιλογής σας μέσω εμβάσματος ή τραπεζικής μεταφοράς από τον λογαριασμό σας. Θα παραδώσουμε τα προϊόντα στο πρακτορείο παράδοσης μετά την παραλαβή της πληρωμής.
Αφού λάβετε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μας με την τράπεζα της επιλογής σας, μεταφέρετε το ποσό του τιμολογίου στο λογαριασμό μας. Μετά την παραλαβή της πληρωμής, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και μηνύματος τηλεφώνου που θα επιβεβαιώνει την πληρωμή και, την αποστολή.
Σημειώστε ότι η μεταφορά μπορεί να διαρκέσει αρκετές εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί.
Εάν το ποσό δεν εισέλθει στο λογαριασμό μας εντός 14 ημερών από την παραγγελία σας, η κράτηση για τα αγαθά θα ακυρωθεί.
Με το σχέδιο προκαταβολής ίσως έχετε τραπεζικά έξοδα.

 

PayPal, PayPal Express
Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμών PayPal.

Τι είναι το PayPal;
Το PayPal είναι η ηλεκτρονική υπηρεσία πληρωμών με την οποία πραγματοποιείτε τις πληρωμές με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα σε ηλεκτρονικά καταστήματα – δωρεάν.
– Ασφαλής: Τα στοιχεία της τράπεζας ή της πιστωτικής σας κάρτας παραμένουν μόνο στο PayPal. Επομένως, δεν αποστέλλονται ξανά μέσω του Διαδικτύου με κάθε ηλεκτρονική αγορά.

Credit cards
– Εύκολη: Η πληρωμή πραγματοποιείται με δύο μόνο κλικ: ζητούνται τα στοιχεία της τράπεζας ή της πιστωτικής κάρτας που αποθηκεύονται στο PayPal, αντί να χρειάζεται να τα εισάγετε ξανά με κάθε αγορά.
– Γρήγορη: Οι πληρωμές PayPal περνούν γρήγορα. Στη συνέχεια, ο λιανοπωλητής μπορεί να στείλει αμέσως τα προϊόντα και, κατά γενικό κανόνα, τα λαμβάνετε πιο γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, θα μεταφερθείτε στον ηλεκτρονικό πάροχο PayPal. Για να μπορέσετε να πληρώσετε το ποσό του τιμολογίου μέσω του PayPal, πρέπει να είστε ήδη εγγεγραμμένοι εκεί ή να εγγραφείτε ως χρήστης για πρώτη φορά, να συνδεθείτε με τα δεδομένα πρόσβασης και να μας επιβεβαιώσετε τον τρόπο πληρωμής. Μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα παρακινήσουμε το PayPal να ξεκινήσει τη συναλλαγή πληρωμής. Θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Η συναλλαγή πληρωμής θα πραγματοποιηθεί αυτόματα από την PayPal αμέσως μετά. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με το σχέδιο προκαταβολής PayPal ΔΕΝ έχετε τραπεζικά έξοδα.

 

Αντικαταβολή – Πληρωμή κατά την παράδοση

Μπορείτε αν επιθυμείτε να μας τηλεφωνήσετε για να συμφωνήσουμε κάποιου άλλου είδους πληρωμή όπως π.χ. Αντικαταβολή (πληρωμή στο σημείο παράδοσης) στο σπίτι σας ή την εργασία σας. Για την υπηρεσία αυτή, πληρώνετε επιπρόσθετα €2.00.

 

Πληρωμή με μετρητά
Έχετε τη δυνατότητα συλλογής προϊόντων στην εταιρεία Concentering Ltd, Δωρίδος 5, 1026 Καϊμακλί, Λευκωσία, Κύπρος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για τον προσδιορισμό της συνάντησης μας, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε τα εμπορεύματα εκτός αποθήκης και να τα προετοιμάσουμε για εσάς. Η παραλαβή γίνεται κατά τις ακόλουθες ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.

el Ελληνικά
X