ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ & ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε μαζί μας. Προσφέρουμε δυνατότητες συνεργασίας σε θεραπευτές όπως γιατροί, Διατροφολόγοι, Διαιτολόγοι, θεραπευτές και συμβούλους υγείας, αλλά και σε φαρμακεία, λιανοπωλητές και εξειδικευμένους λιανοπωλητές.

Εάν εργάζεστε ως θεραπευτής ή έχετε μια επιχείρηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι απόδειξη της δουλειάς σας. Αυτή μπορεί να είναι η αρχική σελίδα της εταιρείας σας, ένα πιστοποιητικό πιστοποίησης ή η εμπορική σας άδεια, την οποία μπορείτε να μας στείλετε μέσω φαξ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο ζεόλιθος μας ως φυσικό υλικό με βιορυθμιστικές  και δεσμευτικές ιδιότητες των επιβλαβών ουσιών, έχει φαρμακευτική ποιότητα, καθώς εξασφαλίζουμε ότι τα ηφαιστειακά μας μέταλλα έχουν  τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και συμμορφώνονται με τους ισχύοντες αυστηρούς  κανόνες της Ευρωπαϊκής και Γερμανικής Φαρμακοποιίας.

Μια φαρμακοποιία είναι μια συλλογή αναγνωρισμένων κανόνων σχετικά με την ποιότητα, τη δοκιμή, την αποθήκευση και την επισήμανση των φαρμακευτικών προϊόντων και σχετικά με τις ουσίες, τα υλικά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και τον έλεγχο  τους.

Οι μονογραφίες των μεμονωμένων ουσιών εξετάζουν διεξοδικά και προσδιορίζουν επακριβώς τις δοκιμές και τα ποιοτικά πρότυπα που πρέπει να επιτευχθούν ώστε κάθε ουσία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φαρμακευτικά προϊόντα και να χρησιμοποιηθεί και να πωληθεί από φαρμακεία.

Επαληθεύουμε αυτές τις δοκιμές για όλα τα παραληφθέντα προϊόντα και επαληθεύουμε ότι κατασκευάζονται σε εγκεκριμένα από το κράτος (διαπιστευμένα) εργαστήρια δοκιμών. Θεωρούμε επίσης ότι η πλήρης τεκμηρίωσή μας για όλες τις πρώτες ύλες και οι δοκιμές τους είναι υψίστης σημασίας. Αυτό εγγυάται την κορυφαία διασφάλιση της ποιότητας.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα πιστοποιητικά μας  στην ιστοσελίδα μας.

el Ελληνικά
X