Έχεις Ζητήσει ποτέ από τον Θεό να σου Δίνει Yγεία;

Μπορείς να διαγράψεις όλες τις διατροφικές σου αμαρτίες και να αποτοξινωθείς μέσα σε λίγες μέρες;
29 Σεπτεμβρίου 2018
Που συσσωρεύονται τα δηλητήρια στο σώμα και τι ασθένειες προκαλούν;
5 Νοεμβρίου 2018
Show all

Έχεις Ζητήσει ποτέ από τον Θεό να σου Δίνει Yγεία;

Γεια σας,

Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως Μπορείς να καθαρίσεις το σώμα σου από τα δηλητήρια και τις τοξίνες που σε περιβάλουν.

Αυτά τα δηλητήρια, εισέρχονται στο σώμα σου από την τροφή, το νερό και τον αέρα που έχουν μολυνθεί, και σιγά – σιγά συσσωρεύονται στο σώμα με αποτέλεσμα την αρρώστια.

Αν θέλεις να αποτοξινωθείς για να είσαι Υγιής εδώ θα βρεις την λύση!

Είμαι ο Ανδρέας Γαβριήλ από την εταιρεία ZeoliteCyprus και είμαι άριστος γνώστης των ευεργετικών ιδιοτήτων του ζεόλιθου …. Από πρακτικής και επιστημονικής σκοπιάς … και από τις αναλύσεις του χημείου.
Χρησιμοποιώ ζεόλιθο εδώ και 4-5 χρόνια μαζί με την οικογένεια μου και από το 2018 μαζί και με τους πελάτες μου με απόλυτη ικανοποίηση για τον καθαρισμό του σώματος από τοξίνες, βαρέα μέταλλα, τοξικά χημικά, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, πλαστικά, ιούς, χλώριο, φθόριο, αφλατοξίνες, νιτροζαμίνες, αμμωνία, μυκοτοξίνες, γαλακτικά, ραδιενεργά σωματίδια, ακτινοβολίες UV, υποπροϊόντα φαρμάκων,  χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία,  αλκοόλ, τσιγάρα,  οξειδωτικές ουσίες, και πολλά άλλα που εισέρχονται στο σώμα από την τροφή, το νερό και τον αέρα γιατί η γη είναι μολυσμένη!
Θέλω να σας πω … πως
Μπορείτε και εσείς, να αποβάλετε όλα τα δηλητήρια από το σώμα σας, να αποτοξινωθείτε και να είστε Υγιείς!

Πιστεύεις ότι η Υγεία είναι πάνω απ’ όλα;

Ότι η ζωή είναι γλυκιά ότι και να συμβαίνει;

Πιστεύεις ότι χωρίς Υγεία δεν υπάρχει Ευτυχία;


Γνωρίζεις για την μόλυνση του περιβάλλοντος;

Ότι τα τρόφιμα περιέχουν τοξίνες φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κλπ;

Στο νερό υπάρχουν δηλητηριώδη μέταλλα όπως υδράργυρος, μόλυβδος, χλώρια και φθόρια, αρσενικό, κάδμιο κ.α.; …

ότι και ο αέρας περιέχει πτητικές Οργανικές Ενώσεις που είναι τοξικές, βαρέα μέταλλα, ραδιενεργά σωματίδια, βενζόλιο και άλλα δηλητήρια;


Γνωρίζεις ότι όλα αυτά είναι επικίνδυνα για την υγεία μας;

Ότι συσσωρεύονται στο σώμα μας και σιγά – σιγά μας οδηγούν στην αρρώστια, τον πόνο, την οικονομική εξαθλίωση, την απόγνωση και τελικά στον θάνατο;

Τα γνωρίζεις όλα αυτά;

Ξέρεις που συσσωρεύονται όλα αυτά τα δηλητήρια;


Ρίξε μια ματιά.

Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις για να γλυτώσεις;

Αφού ΔΕΝ έχεις το έλεγχο της γης, του αέρα ή του νερού…Ποια είναι η καλύτερη λύση που μπορείς να έχεις υπό αυτές τις συνθήκες;

Να μην αφήνεις όλα αυτά τα δηλητήρια να μένουν μέσα στο σώμα σου
αλλά να αποβάλλοντα άμεσα χωρίς καθυστέρηση.


Μπορείς άμεσα να σταματήσεις να γεμίζεις το σώμα σου με τοξίνες και να αρχίσεις σιγά – σιγά να αποβάλεις όλα τα δηλητήρια που έχουν ήδη συσσωρευτεί στο σώμα σου όλα αυτά τα χρόνια με Ζεόλιθο!

Ο ζεόλιθος είναι μοναδικός στο να καθαρίζει το σώμα από τοξίνες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, και όλα τα δηλητήρια που έχουμε αναφέρει …… καταπολεμά ιούς, παθογόνους οργανισμούς και Αποτρέπει μεταλλάξεις DNA που οδηγούν στον καρκίνο……

Η χρήση του ζεόλιθου μπορεί,
Nα σε απαλλάξει από τον φόβο, τον πόνο και την απόγνωση που είναι αποτέλεσμα της αρρώστιας και 
Nα σε γλυτώσει από την οικονομική εξαθλίωση που είναι επακόλουθο της περίθαλψης.

 


Τι είναι ο Ζεόλιθος;

Είναι Ηφαιστειακή λάβα. Δημιουργείται από τη γη και τον αέρα μέσα στη φωτιά των ηφαιστείων που ρέει και σμίγει με το νερό, σε θάλασσες και ωκεανούς και δημιουργεί κοιτάσματα.

Δημιουργείται από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης που  δίνουν ζωή σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και προσφέρει την λύτρωση. Την λύση της Αποτοξίνωσης του σώματος από όλα τα δηλητήρια της γης.

Έχεις ακούσει ή γνωρίζεις τον Δρ. Νίκο λυγερό που είναι ο ποιο έξυπνος Έλληνας;

Τι λέει νομίζεις για τον ζεόλιθο;
«Ο ζεόλιθος δίνει ζωή και με αυτήν την έννοια είναι προσφορά στους ανθρώπους που υποφέρουν γιατί δεν ξέρουν την ύπαρξή του. Έχεις λοιπόν καθήκον να τον μάθεις στον καθένα διότι είναι αποστολή που βοηθά τους αθώους κι αν βρεις δυσκολίες τότε να ξέρεις ότι θα μεγαλώσει και η αξία του αγώνα σου για την απελευθέρωση»

Έχω αναλάβει αυτό το καθήκον να σας μάθω για τον ζεόλιθο « ώστε να γίνει ο ζεόλιθος το μέσο με το οποίο ο κόσμος θα προστατεύεται από τοξίνες, βαρέα μέταλλα και δηλητήρια που εισέρχονται στο σώμα του».


Έχω μελετήσει το θέμα εκτεταμένα, το έχω ψάξει, το χρησιμοποιώ και εγώ και η οικογένεια μου, έχω διαβάσει επιστημονικές μελέτες και η γνώση του τρόπου δράσης του ζεόλιθου είναι εύκολη να κατανοηθεί.

 

Γιατί ο ζεόλιθος έλκει τις τοξίνες και τα δηλητήρια;

 Είναι απλή επιστήμη, Χημεία

Τα αρνητικά έλκουν επάνω τους τα θετικά όπως τον μαγνήτη ή όπως το σφουγγάρι που απορροφά τα υγρά.

O ζεόλιθος είναι από λίγα στοιχεία της φύσης που είναι αρνητικά φορτισμένα και όταν εισέλθει με το νερό στο σώμα μας, αρχίζει να δουλεύει σαν ένα σφουγγάρι.

Οι αρνητικοί κρύσταλλοι ζεόλιθου απορροφούν και εγκλωβίζουν στην μοριακή τους δομή τα θετικά φορτισμένα δηλητήρια που ευρίσκονται στο σώμα και τα οποία ανταλλάσουν με χρήσιμα ιόντα που υπάρχουν στον ζεόλιθο.

Όλες οι τοξίνες αφήνουν άνευ όρων το σώμα, χωρίς καμιά καθυστέρηση.

Αποβάλλονται από τον οργανισμό μαζί με τον ζεόλιθο μέσα σε 4-24 ώρες με την αφόδευση, τα ούρα και τον ιδρώτα.


Τα ιόντα που απελευθερώνονται από το ζεόλιθο, χρησιμεύουν ως αντιοξειδωτικά, Εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, Εξισορροπούν την υγιή αλκαλικότητα του σώματος, το Τρέφουν και Καθαρίζουν τα έντερα από την μεμβράνη βαρέων μετάλλων που εμποδίζει την προσρόφηση θρεπτικών συστατικών σ’ αυτό.

Ο ζεόλιθος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και την αντοχή του στις αρρώστιες


Ο Ζεόλιθος, Είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Υγείας στην Κύπρο ως πρόσθετο διατροφής αλλά και ως φαρμακευτικό σκεύασμα. Δεν έχει παρενέργειες, δεν έχει γεύση ή οσμή.



 Στοιχίζει €30,00 να σας τον φέρουμε στην πόρτα σας. (για τις γιορτές)

Τηλεφωνήστε για άμεση αποστολή: 22-625333 / 99-677451



Έχεις Ζητήσει ποτέ από τον Θεό να σου Δίνει Υγεία;

Σήμερα έχεις μάθει πως μπορείς με τον ζεόλιθο να βοηθήσεις την ζωή σου να επιβιώσει σε αυτό το τοξικό περιβάλλον που ζούμε, και που οδηγεί στον θάνατο σιγά – σιγά, με την τροφή, με κάθε εισπνοή και σε κάθε γουλιά.

Έχεις μάθει πως ο ζεόλιθος σε απαλλάσσει από τον πόνο, την απόγνωση και την ταλαιπωρία της περίθαλψης … και πώς να μην σπαταλήσεις τις οικονομίες σου στους γιατρούς, τις κλινικές και τα νοσοκομεία αλλά να δείξεις την αγάπη σου στην οικογένεια σου και στην ίδια τη ζωή.

Ξέρεις την ιστορία με τον παπά και την πλημύρα; … Τρεις φορές πέρασαν με την βάρκα να τον σώσουν που ήταν στην ταράτσα του σπιτιού του και παρακαλούσε τον Θεό να τον σώσει και τους έλεγε θα με σώσει ο Θεός. Στο γιατί με εγκατέλειψες Θεέ μου πήρε την απάντηση. 3 φορές πέρασα ….


Οι άγγελοι μας είναι πάντα μαζί μας και συχνά χρησιμοποιούν τα χείλη κάποιου άλλου για να μας πουν κάτι. – Paulo Coelho


 

Ο ζεόλιθος μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ομορφιά σας γιατί με την ενυδάτωση  προλαμβάνει τον σχηματισμό των ρυτίδων, φροντίζει το δέρμα και το κάνει ποιο λαμπερό, επισκευάζει κύτταρα και ιστούς … επιταχύνει την επούλωση … Εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες  … Αναστέλλει την φλεγμονή … βοηθά στον ύπνο … Μειώνει τις παρενέργειες των φαρμακευτικών ουσιών, και τις επιπτώσεις των ψυχαγωγικών ουσιών όπως το αλκοόλ και η καφεΐνη.


Ζεόλιθος, Ο ποιο εύκολος τρόπος αποτοξίνωσης

Για την παρασκευή του τέλειου αποτοξινωτικού ποτού χρειάζεσαι ένα κουταλάκι σκόνης ζεόλιθου σε ένα ποτήρι νερό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας είναι βολικό. Είναι ένας τρόπος απλός χωρίς αλλαγή της διατροφής, χωρίς ειδικές προετοιμασίες, κόπο, φασαρίες ή  καθάρισμα…

Με Ζεόλιθο Απολαμβάνεις την ΖΩΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ γιατί Αποτοξινώνει το σώμα,Διαλύει πέτρες στα νεφρά, Ανακουφίζει από πόνους ρευματοειδούς αρθρίτιδας και οστεοπόρωσης, μειώνει το ζάχαρο, τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, εξουδετερώνει αλλεργιογόνα, βακτήρια και οξέα. Βοηθά στην πέψη ελαττώνει την γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση και το γαλακτικό οξύ.

Από την στιγμή που ο ζεόλιθος εισέρχεται στο πεπτικό σύστημα αρχίζει να δουλεύει ασταμάτητα απορροφώντας οτιδήποτε τοξικό υπάρχει στο σώμα, στην τροφή και στο νερό μας.

Όλες οι τοξίνες, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, τα παρασιτοκτόνα, τα εντομοκτόνα, τα βαρέα μέταλλα και όλα όσα δηλητηριάζουν το σώμα αφήνουν άνευ όρων το σώμα, χωρίς προσωρινή ή περιστασιακή καθυστέρηση.

Ο ζεόλιθος είναι το « φίλτρο» του  « φίλτρου» του οργανισμού.
Ο χρόνος πλήρους αποτοξίνωσης είναι τρεις ως 12 μήνες

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ζεόλιθο καθημερινά ώστε  οτιδήποτε τοξικό εισέρχεται στο σώμα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας να φεύγει με τον ιδρώτα, τα ούρα και την αφόδευση.


Κάνε τον ζεόλιθο μια καθημερινή εύκολη συνήθεια για τον πλήρη καθαρισμό του σώματος σου από τα δηλητήρια.

Πλήρης Αποτοξίνωση του Πεπτικού συστήματος 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΦΘΗΝΑ, ΕΥΚΟΛΑ  και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Comments are closed.

el Ελληνικά
X