Που συσσωρεύονται τα δηλητήρια στο σώμα και τι ασθένειες προκαλούν;
5 Νοεμβρίου 2018
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
11 Μαρτίου 2019
Show all

Η Υγεία Έχει θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους

Εύκολα  φθάνουμε σε αυτό το συμπέρασμα αφού ακούμε καθημερινά τους γιατρούς να ζητούν περισσότερα λεφτά για το ΓΕΣΥ και ταυτόχρονα τους είδαμε να θέλουν να απαλλαγούν από τις ευθύνες της δικής τους αδιαφορίας όταν αφορά την διάγνωση και θεραπεία.

Γιατί το κάνουν αυτό;

Γιατί ξέρουν ότι η Υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό που μπορεί να έχει ο άνθρωπος και το εκμεταλλεύονται.

Φαντάζεσαι μια ζωή που θα χρειάζεται να κάνεις μόνο αναλύσεις για να επιβεβαιώσεις την τέλεια λειτουργία της ζωής σου που ονομάζεται υγεία;

Αυτή η Ζωή, Μπορεί να είναι η πραγματικότητα σου όταν νικήσεις το αόρατο τοξικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις αποβάλλοντας από το σώμα όλες τις τοξίνες με ζεόλιθο (έστω και αν δεν ακολουθείς υγιεινή διατροφή και συνήθειες) και αποκτήσεις θετικό τρόπο σκέψης και δράσης .

Για να νικήσεις το τοξικό περιβάλλον που δεν έχεις κανένα έλεγχο επάνω του, πρέπει να ξέρεις τα τρωτά του σημεία. Η θετική ηλεκτρική φόρτιση είναι το τρωτό σημείο που έχουν όλα τα δηλητήρια, οι τοξίνες, τα φυτοφάρμακα.

Η ένωση τους με ΖΕΟΛΙΘΟ, ένα αρνητικά φορτισμένο στοιχείο της φύσης και η άμεση αποβολή τους από το σώμα δεν τα αφήνει να εισχωρήσουν ύπουλα εντός για να σε βλάψουν,  αργά – αργά και βασανιστικά.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της φυσικής διαδικασίας είναι ότι οι τοξίνες αποβάλλονται από το σώμα άνευ όρων. Αποτελεσματικά, γρήγορα, εύκολα, και φθηνά.

Ανάλαβε την ΕΥΘΥΝΗ της ζωής σου που απειλείται από το τοξικό περιβάλλον, τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής και την ψυχολογία σου και μάθε πως μπορείς να ζεις υγιής.

Μην αφήσεις η μόλυνση του περιβάλλοντος να αφήσει τα σημάδια της στο κορμί σου γιατί, ο ψυχικός και σωματικός πόνος, η ανησυχία και η ταλαιπωρία δεν καλύπτονται από κανένα   ΓΕΣΥ  ή ασφάλεια.

Comments are closed.

el Ελληνικά
X