Μπορείς να διαγράψεις όλες τις διατροφικές σου αμαρτίες και να αποτοξινωθείς μέσα σε λίγες μέρες;

Έχει θυσιαστεί η Υγεία στον βωμό του κέρδους;
10 Ιουλίου 2018
Έχεις Ζητήσει ποτέ από τον Θεό να σου Δίνει Yγεία;
12 Οκτωβρίου 2018
Show all

Μπορείς να διαγράψεις όλες τις διατροφικές σου αμαρτίες και να αποτοξινωθείς μέσα σε λίγες μέρες;

Αυτές οι φυσικές δίαιτες αποτοξίνωσης που διαρκούν μερικές ημέρες χρειάζονται προετοιμασίες, νέο διαιτολόγιο, κόπο παρασκευής, φασαρίες και μετά  καθάρισμα… και η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται κάθε μέρα.

Έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να διαγράψεις όλες τις διατροφικές σου αμαρτίες και την ζημιά που προκαλεί ο τρόπος ζωής σου μέσα σε μερικές ημέρες; Είναι πραγματικά δυνατό; Πόσο αποτελεσματική πιστεύεις είναι αυτή η αποτοξίνωση; Διάβασε τι λένε ειδικοί.

Σκοπός της αποτοξίνωσης δεν είναι να χάσεις μερικά κιλά αλλά να αποβάλεις από το σώμα σου τοξίνες, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, παρασιτοκτόνα, εντομοκτόνα, βλαβερούς ιούς, βαρέα μέταλλα, ραδιενεργά σωματίδια και τόσα άλλα χημικά δηλητήρια. Όλα αυτά τα βρίσκουμε σο φαγητό που τρώμε, το νερό που πίνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε και είναι επιζήμια για την υγεία.

Ειδικά τα βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, το αρσενικό και ο υδράργυρος δύσκολα αποβάλλονται από το σώμα και συσσωρεύονται στους ιστούς μέρα με την μέρα και οδηγούν στην αρρώστια. Ευρίσκονται  σε πολλά προϊόντα όπως στις συσκευασίες τροφίμων, στα τσιγάρα, στην βενζίνη, στις μπαταρίες, σε φάρμακα, στα εμβόλια, στα σφραγίσματα δοντιών, στις μπογιές, στα καλλυντικά, στα χημικά καθαριστικά και σε πολλά άλλα.

Η συσσώρευση όλων αυτών των δηλητηρίων δημιουργεί ένα όξινο ανθυγιεινό περιβάλλον στο σώμα που επιβραδύνει τον μεταβολισμό, επηρεάζει όλα τα όργανα του σώματος και εμποδίζει την προσρόφηση των αναγκαίων ιχνοστοιχείων από το έντερο για την ορθή θρέψη του οργανισμού.

 

Σκοπός της αποτοξίνωσης με ζεόλιθο είναι η απομάκρυνση αυτών των βλαβερών στοιχείων από το σώμα και η δημιουργία ενός αλκαλικού περιβάλλοντος σε αυτό ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί να λειτουργεί ορθά, να αποβάλει τα δηλητήρια και να αυτοθεραπεύεται. Ο ζεόλιθος έχει την ικανότητα να τα απορροφά σαν σφουγγάρι και να τα αποβάλλει από το σώμα.

 

Ζεόλιθος, Ο ποιο εύκολος τρόπος αποτοξίνωσης

Για την παρασκευή του τέλειου αποτοξινωτικού ποτού χρειάζεσαι ένα κουταλάκι σκόνης ζεόλιθου σε ένα ποτήρι νερό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας είναι βολικό. Είναι ένας τρόπος απλός χωρίς αλλαγή της διατροφής, χωρίς ειδικές

προετοιμασίες, κόπο, φασαρίες ή  καθάρισμα…

Από την στιγμή που ο ζεόλιθος εισέρχεται στο πεπτικό σύστημα αρχίζει να δουλεύει ασταμάτητα απορροφώντας οτιδήποτε τοξικό υπάρχει στο σώμα, στην τροφή και στο νερό μας.

Όλες οι τοξίνες, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, τα παρασιτοκτόνα, τα εντομοκτόνα, τα βαρέα μέταλλα και όλα όσα δηλητηριάζουν το σώμα αφήνουν άνευ όρων το σώμα, χωρίς προσωρινή ή περιστασιακή καθυστέρηση. Ο χρόνος πλήρους αποτοξίνωσης είναι τρεις ως 12 μήνες

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ζεόλιθο καθημερινά ώστε  οτιδήποτε τοξικό εισέρχεται στο σώμα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας να φεύγει με τον ιδρώτα, τα ούρα και την αφόδευση.

Κάνε τον ζεόλιθο μια καθημερινή εύκολη συνήθεια για τον πλήρη καθαρισμό του σώματος σου από τα δηλητήρια.

Comments are closed.

el Ελληνικά
X