Η Αντικαρκινογόνος δράση του Ζεόλιθου
2 Ιουλίου 2018
Μπορείς να διαγράψεις όλες τις διατροφικές σου αμαρτίες και να αποτοξινωθείς μέσα σε λίγες μέρες;
29 Σεπτεμβρίου 2018
Show all

Έχει θυσιαστεί η Υγεία στον βωμό του κέρδους;

Το κόστος  του Ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού. Το κόστος του νέου τεχνολογικά αναβαθμισμένου εξοπλισμού. Το κόστος των φαρμάκων και το κόστος  ανάρρωσης. Το κόστος ασφάλισης , η αισχροκέρδεια, τα φακελάκια, οι παράλογες απαιτήσεις  …….

Συμφωνώ ότι η Υγεία  Έχει θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους.

Αν και οι συζητήσεις των τελευταίων μηνών για το ΓεΣΥ καθώς και οι δηλώσεις Υπουργών και άλλων φορέων έχουν προκαλέσει  ερωτηματικά είναι επιβεβλημένη η εφαρμογή του για να δίνεται η δυνατότητα σε όλους να τυγχάνουν της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.

Αυτό σημαίνει ότι με το ΓεΣΥ θα πρέπει να βγάλεις από το νου σου την αρρώστια αφού θα ξέρεις ότι, ότι και να συμβεί θα έχεις περίθαλψη. Σκέψου μόνο Υγεία.

 

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει και να αρρωστήσεις γιατί, ο ψυχικός και σωματικός πόνος  που περνάς, η ανησυχία και η ταλαιπωρία δεν καλύπτονται από κανένα   ΓεΣΥ  ή κανένα άλλο άνθρωπο. Μόνο εσύ που το ζεις, Ξέρεις.

Προσαρμόσου μέσα στο επικίνδυνο τοξικό περιβάλλον

Για να παραμείνεις Υγιής θα πρέπει να προσαρμοστείς μέσα στο τοξικό περιβάλλον που σε εγκλωβίζει και που δεν έχεις κανένα έλεγχο επάνω του και που σε οδηγεί σιγά-σιγά στην αρρώστια και τον θάνατο μέσα από την τροφή, το νερό και τον αέρα.

Στον οργανισμό μας εισέρχονται καθημερινά τοξίνες, βαρέα μέταλλα, και τοξικά χημικά. Φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, αφλατοξίνες, νιτροζαμίνες, αμμωνία, μυκοτοξίνες, γαλακτικά, ραδιενεργά σωματίδια, ακτινοβολίες UV. Υποπροϊόντα φαρμάκων και αντισυλληπτικών,  χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, πυρηνικά απόβλητα. Αλκοόλ, τσιγάρα,  οξειδωτικές ουσίες, ……..

Μπορείς να Νικήσεις το Τοξικό Περιββάλλον Αποβάλλοντας Όλες τις Τοξίνες από το Σώμα σου με Ζεόλιθο!Ο ενεργοποιημένος ζεόλιθος
επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι όλες οι ασθένειες μπορούν να θεραπευτούν με φυσικές ουσίες, δηλαδή υπάρχει θεραπεία για τον καθένα στη φύση.Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της φυσικής διαδικασίας αποτοξίνωσης είναι ότι οι τοξίνες αποβάλλονται από το σώμα άνευ όρων. Αποτελεσματικά, γρήγορα, εύκολα, και φθηνά.  Απόδειξη αποτελούν οι εργαστηριακές έρευνες και διατριβές, τα πιστοποιητικά ποιότητας και οι εγκρίσεις για χρήση  από όλα τα Κράτη και τα Υπουργεία Υγείας.

Ο ζεόλιθος είναι Θεμέλιο και Συμβολή στην Ποιότητα Ζωής!

Είναι Πηγή ζωής και Υγείας!

Πλήρης Αποτοξίνωση του Πεπτικού συστήματος 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΦΘΗΝΑ, ΕΥΚΟΛΑ  και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Comments are closed.

el Ελληνικά
X