Που συσσωρεύονται τα δηλητήρια στο σώμα και τι ασθένειες προκαλούν;

Έχεις Ζητήσει ποτέ από τον Θεό να σου Δίνει Yγεία;
12 Οκτωβρίου 2018
Η Υγεία Έχει θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους
8 Ιανουαρίου 2019
Show all

Που συσσωρεύονται τα δηλητήρια στο σώμα και τι ασθένειες προκαλούν;

Γνωρίζεις για την μόλυνση του περιβάλλοντος. Ότι τα τρόφιμα περιέχουν τοξίνες φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κλπ. Στο νερό υπάρχουν δηλητηριώδη μέταλλα όπως υδράργυρος, μόλυβδος, χλώρια και φθόρια, αρσενικό, κάδμιο κ.α. Ότι και ο αέρας περιέχει πτητικές Οργανικές Ενώσεις που είναι τοξικές, βαρέα μέταλλα, ραδιενεργά σωματίδια, βενζόλιο και άλλα δηλητήρια.

Εάν το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν λειτουργεί τέλεια ώστε να αποβάλει όλα αυτά τα δηλητήρια από το σώμα, αυτά συσσωρεύονται στα διάφορα όργανα του σώματος μας και σιγά – σιγά μας οδηγούν στην αρρώστια, τον πόνο, την οικονομική εξαθλίωση, την απόγνωση και τελικά στον θάνατο.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν λειτουργεί ορθά λόγω του όξινου περιβάλλοντος που δημιουργείται στο σώμα διότι οι περισσότερες τροφές που καταναλώνουμε δεν είναι αλκαλικές. Το σώμα για να λειτουργεί ορθά χρειάζεται  να έχει δείκτη αλκαλικότητας ph 7.35 – 7.45.

Γιατί εμφανίζονται ασθένειες στο σώμα από το Όξινο περιβάλλον;

Που συσσωρεύονται όλα αυτά τα δηλητήρια όταν το σώμα δεν τα αποβάλει και ποια όργανα καταπονούνται;

 

 

Ρίξε μια ματιά.

Ένα όξινο pH είναι η αιτία πολλών εκφυλιστικών νόσων

  • Καρδιαγγειακή νόσος: αρτηριοσκλήρωση, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, υψηλή χοληστερόλη και υψηλή αρτηριακή πίεση
  • Όλες οι μορφές καρκίνου
  • Διαβήτης, ευαισθησία στην ινσουλίνη, παχυσαρκία
  • Νευρολογικές παθήσεις, MS, MD, ALS και νόσος του Πάρκινσον
  • Ασθένεια του ήπατος και των νεφρών
  • Ασθένεια crohn, στομαχικές ασθένειες
  • Άνοια και Αλτσχάιμερ
  • Ανοσολογικές ανεπάρκειες
  • Οστεοπόρωση, οστεοαρθρίτιδα και απώλεια δοντιών
  • Ορμονικές ανισορροπίες
  • Πρόωρη γήρανση, προβλήματα στον προστάτη

 

Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις για να γλυτώσεις;

  1. Να καταναλώνεις περισσότερα λαχανικά και φρούτα και να τα πλένεις με νερό που δεν έχει χλώριο
  2. Να τρως λιγότερες όξινες τροφές που περιλαμβάνουν και το κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια (έχουν μόλυβδο)
  3. Να μην καταναλώνεις πρόχειρο φαγητό (fast food)
  4. ΟΧΙ στα Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα
  5. Μακριά από επεξεργασμένες τροφές
  6. Να αποφεύγεις τα γλυκά και την ζάχαρη
  7. Να πίνεις νερό χωρίς χλώριο
  8. Να καταναλώνεις λιγότερο αλκοόλ
  9. Να κόψεις τον καφέ και να πίνεις τσάι
  10. Να μην πίνεις αναψυκτικά (διαιτητικά ή κανονικά) και ποτά ενέργειας
  11. Να σταματήσεις το κάπνισμα και να αποφεύγεις χώρους καπνιστών
  12. Να φιλτράρεις τον αέρα που αναπνέεις!
  13. Να ασκείσαι

Έστω και αν κάνεις όλα αυτά πάλι κινδυνεύεις γιατί όλες οι τροφές, ακόμη και τα φρούτα και τα λαχανικά έστω και αν είναι οργανικά περιέχουν τοξίνες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, ιούς, χλώριο, φθόριο κ.α.

ΔΕΝ έχεις το έλεγχο της γης, του αέρα ή του νερού… Σου αρέσει το κρέας … το τσιγάρο, το ποτό και τα ξενύχτια, …  θέλεις και το γλυκό σου … Πως θα ξυπνήσεις το πρωί χωρίς καφέ; ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ;

Ποια είναι η καλύτερη λύση που μπορείς να έχεις υπό αυτές τις συνθήκες;

Απλώς, όσα δηλητήρια εισέρχονται στο σώμα σου τα αποβάλλεις άμεσα χωρίς  καμία καθυστέρηση.

Μπορείς άμεσα να σταματήσεις να γεμίζεις το σώμα σου με τοξίνες και να αρχίσεις σιγά – σιγά να αποβάλεις όλα τα δηλητήρια που έχουν ήδη συσσωρευτεί στο σώμα σου όλα αυτά τα χρόνια με Ζεόλιθο!

Ο ζεόλιθος είναι μοναδικός στο να καθαρίζει το σώμα από τοξίνες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, και όλα τα δηλητήρια που έχουμε αναφέρει …… καταπολεμά ιούς, παθογόνους οργανισμούς και Αποτρέπει μεταλλάξεις DNA που οδηγούν στον καρκίνο……

 


Η χρήση του ζεόλιθου μπορεί να σε απαλλάξει από τον φόβο, τον πόνο και την απόγνωση που είναι αποτέλεσμα της αρρώστιας και να σε γλυτώσει από την οικονομική εξαθλίωση που είναι επακόλουθο της περίθαλψης.

Γιατί ο ζεόλιθος έλκει τις τοξίνες και τα δηλητήρια;

Είναι απλή επιστήμη, Χημεία

Τα αρνητικά έλκουν επάνω τους τα θετικά όπως τον μαγνήτη ή όπως το σφουγγάρι που απορροφά τα υγρά.

O ζεόλιθος είναι από λίγα στοιχεία της φύσης που είναι αρνητικά φορτισμένα και όταν εισέλθει με το νερό στο σώμα μας, αρχίζει να δουλεύει σαν ένα σφουγγάρι.

Οι αρνητικοί κρύσταλλοι ζεόλιθου απορροφούν και εγκλωβίζουν στην μοριακή τους δομή τα θετικά φορτισμένα δηλητήρια που ευρίσκονται στο σώμα και τα οποία ανταλλάσουν με χρήσιμα ιόντα που υπάρχουν στον ζεόλιθο.

Όλες οι τοξίνες αφήνουν άνευ όρων το σώμα, χωρίς καμιά καθυστέρηση. Αποβάλλονται από τον οργανισμό μαζί με τον ζεόλιθο μέσα σε 4-24 ώρες με την αφόδευση, τα ούρα και τον ιδρώτα.

 


Τα ιόντα που απελευθερώνονται από το ζεόλιθο, χρησιμεύουν ως αντιοξειδωτικά, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, Εξισορροπούν την υγιή αλκαλικότητα του σώματος, το τρέφουν και καθαρίζουν τα έντερα από την μεμβράνη βαρέων μετάλλων που εμποδίζει την προσρόφηση θρεπτικών συστατικών σ’ αυτό.

Ο ζεόλιθος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και την αντοχή του στις αρρώστιες.

Ο Ζεόλιθος, Είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Υγείας στην Κύπρο ως πρόσθετο διατροφής αλλά και ως φαρμακευτικό σκεύασμα. Δεν έχει παρενέργειες, δεν έχει γεύση ή οσμή.

 


Ζεόλιθος, Ο ποιο εύκολος τρόπος αποτοξίνωσης

Για την παρασκευή του τέλειου αποτοξινωτικού ποτού χρειάζεσαι ένα κουταλάκι σκόνης ζεόλιθου σε ένα ποτήρι νερό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας είναι βολικό. Είναι ένας τρόπος απλός χωρίς αλλαγή της διατροφής, χωρίς ειδικές προετοιμασίες, κόπο, φασαρίες ή  καθάρισμα…

Με Ζεόλιθο Απολαμβάνεις την ΖΩΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ γιατί ο Ζεόλιθος Αποτοξινώνει το σώμα, Διαλύει πέτρες στα νεφρά, Ανακουφίζει από πόνους ρευματοειδούς αρθρίτιδας και οστεοπόρωσης, μειώνει το ζάχαρο, τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, εξουδετερώνει αλλεργιογόνα, βακτήρια και οξέα. Βοηθά στην πέψη και ελαττώνει την γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση και το γαλακτικό οξύ.

Όμως αν ήδη έχεις κάποια αρρώστια, δεν μπορεί 100% να σε θεραπεύσει γιατί ή υγεία δεν εξαρτάται μόνο από τον καθαρισμό του σώματος αλλά και από το στάδιο της αρρώστιας, το πως σκέφτεσαι για την υγεία και από την κληρονομικότητα. Μπορεί όμως να σου προσφέρει μια καλύτερη διαβίωση.

Comments are closed.

el Ελληνικά
X