Πώς ο ζεόλιθος μπορεί να βοηθήσει αθλητές για καλύτερες επιδόσεις

Ποιες εκφυλιστικές παθήσεις σχετίζονται με το όξινο pH;
1 Δεκεμβρίου 2017
Τι Μπορείς να Κάνεις για να Απολαμβάνεις την ΖΩΗ ΜΕ τον Καλύτερο Τρόπο, με ΥΓΕΙΑ.
29 Ιανουαρίου 2018
Show all

Πώς ο ζεόλιθος μπορεί να βοηθήσει αθλητές για καλύτερες επιδόσεις

Στην ομάδα υγιεινών ατόμων με ειδικές σωματικές απαιτήσεις θεωρούμε αθλητές και επαγγελματίες αθλητές γιατί έχουν εξαιρετικά δύσκολη προπόνηση, αγώνες και ψυχολογικές εντάσεις που προκαλούν έντονο οξειδωτικό στρες πριν εμφανιστούν.

Επίσης αν και οι αθλητές ακολουθούν μια υγιεινή και εξισορροπημένη διατροφή, έστω και αν αυτή είναι οργανική, εισάγουν στον οργανισμό τους ποσότητα από φυτοφάρμακα και τοξίνες.  Η ανάγκη τους για αέρα επίσης εισάγει στον οργανισμό τους δηλητήρια. Ακόμη και το νερό για την καθαριότητα τους περιέχει χλώρια και πολλά άλλα χημικά.

Η εισαγωγή συνθετικών βιταμινών, στεροειδών και ορμονών, επιβαρύνουν τον οργανισμό ακόμη περισσότερο και η επίδραση τους στην υγεία των αθλητών παρουσιάζεται αργότερα όταν αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσετε φυσικά αντιοξειδωτικά που επιτρέπουν αυξημένες αθλητικές επιδόσεις.

Οι κλινικές μελέτες και η επιστημονική έρευνα στον αθλητισμό δείχνουν ότι ο ενεργοποιημένος ζεόλιθος μειώνει το γαλακτικό οξύ στο αίμα, το ποσοστό των ελεύθερων ριζών, συμβάλει στην ταχύτερη ανάκαμψη από την εξαντλητική άσκηση, προσφέρει υψηλότερη αντοχή, σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα σε αγώνες και βελτιώνει γενικά την ψυχική και σωματική υγεία των αθλητών.

Σε ενεργούς αθλητές, ο ενεργοποιημένος ζεόλιθος βοηθά στην αύξηση της αντοχής του οργανισμού σε αυξημένη δραστηριότητα αφενός και αφετέρου εξουδετερώνεται ο μυϊκός πόνος που προκύπτει από την αυξημένη σωματική προσπάθεια.

Δεδομένα μελέτης από 24 ενεργούς αθλητές αποδείχθηκαν εξαιρετικά αποτελεσματικά στη μείωση του γαλακτικού οξέος. Αθλητές που χρησιμοποιούν ενεργοποιημένο ζεόλιθο για τουλάχιστον δύο μήνες αύξησαν την αποτελεσματικότητά τους κατά μέσο όρο 13,98% και στο μέγιστο 26% (στο επίπεδο 2mmol / l γαλακτικό οξύ), γεγονός που επιβεβαιώνει τις μοναδικές δυνατότητες του ζεόλιθου στον αθλητισμό. Η πρακτική αποτελεσματικότητα και η απόδοσή του επιβεβαιώνεται και από την προσωπική μαρτυρία των αθλητών σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι ο ζεόλιθος θα πρέπει να γίνει ένα απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής και ένας αξιόπιστος σύντροφος αθλητών σε παγκόσμιους αγώνες.

 

Ο ενεργοποιημένος ζεόλιθος βοηθάει στις αθλητικές δραστηριότητες:

  • Μειώνει το ποσοστό γαλακτικού οξέος Απομάκρυνε το γαλακτικό οξύ και τρέξε
  • Μειώνει την περιεκτικότητα σε ελεύθερες ρίζες
  • Αναγεννά το σώμα
  • Αυξάνει την ανθεκτικότητα
  • Βελτιώνει σημαντικά τα αποτελέσματα των αγώνων

Η τακτική χρήση ζεόλιθων  συνιστάται όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για όλους τους ανθρώπους που είναι συνδεδεμένοι με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ο οποίος εξαρτάται από το καθημερινό άγχος, την έκθεση σε τοξίνες στα τρόφιμα, στο νερό και τον αέρα.

Τα προϊόντα που βασίζονται στον ενεργοποιημένο ζεόλιθο είναι 100% φυσικά προϊόντα χωρίς πρόσθετα, αντενδείξεις και παρενέργειες, καθώς δεν περιέχουν ουσίες ή πρόσθετα που είναι αντίθετα με τα πρότυπα αντιντόπινγκ.

Ο ζεόλιθος βοηθά στον πρωταθλητισμό.

Comments are closed.

el Ελληνικά
X