Γιατί είναι σημαντικό το επίπεδο αλκαλικότητας pH του σώματος;

Γιατί εμφανίζονται ασθένειες στο σώμα από το Όξινο περιβάλλον;
8 Νοεμβρίου 2017
Ανταγωνίζεται ο ζεόλιθος άλλα κλασικά ιατρικά φάρμακα ή θεραπείες;
9 Νοεμβρίου 2017
Show all

Γιατί είναι σημαντικό το επίπεδο αλκαλικότητας pH του σώματος;

Απαραίτητος και ζωτικής σημασίας παράγοντας για την επίτευξη και τη διατήρηση της καλής υγείας είναι η όξινη-αλκαλική ισορροπία που βρίσκονται στα υγρά του σώματός μας (αίμα, σάλιο και ούρα) και στους ιστούς.

Εάν το pH του οργανισμού σας δεν είναι ισορροπημένο, δεν μπορείτε να αφομοιώσετε αποτελεσματικά τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα συμπληρώματα διατροφής. Το pH του σώματός σας επηρεάζει τα πάντα.

Αυτή η αναλογία οξέων προς μη οξέα προσδιορίζεται με τη μέτρηση των επιπέδων pΗ σε κλίμακα από 0 έως 14. Ένα pΗ 7 θεωρείται ουδέτερο. Ένα επίπεδο pΗ κάτω του 7 δείχνει ότι υπάρχει όξινη κατάσταση (οξέωση), ενώ ένα επίπεδο pΗ πάνω από 7 αντιπροσωπεύει μια αλκαλική. Το ιδανικό pH του σώματος είναι μεταξύ 7.35 με 7.45.

Υπάρχουν αλκαλικές και όξινες τροφές, τοξίνες, όξινα χημικά δηλητήρια, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, υδράργυρος μόλυβδος, αλουμίνιο και άλλα πολλά. Σήμερα, σε μεγάλο βαθμό οι κακές και βλαβερές διατροφικές συνήθειες, και η τοξική μόλυνση του περιβάλλοντος δημιουργούν τέτοιες ανισορροπίες στο σώμα.

Η γνώση του τρόπου με τον οποίο γίνεται ομαλοποίηση το pΗ του αίματος είναι το κλειδί σας στην πρόληψη των περισσότερων ασθενειών (καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτης, καρκίνος, ανισορροπία ορμονών, ανοσο-ανεπάρκεια, νεφρικά προβλήματα, πονοκεφάλους κλπ.).

Ο ζεόλιθος εξισορροπεί την υγιή αλκαλικότητα του σώματος. Φιλτράρει τις βλαβερές και τοξικές ουσίες και προσελκύει και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες, παράγοντες που προκαλούν οξύτητα στο σώμα. Δημιουργεί το βέλτιστο αλκαλικό περιβάλλον για το ανθρώπινο σώμα ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί να λειτουργεί ορθά και να αυτοθεραπεύεται.

Ο ζεόλιθος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Comments are closed.

el Ελληνικά
X