Ζεόλιθος: Τα ΤΟΡ 5 Μεγαλύτερα Πλεονεκτήματα
8 Νοεμβρίου 2017
Show all

Τι είναι ο Ζεόλιθος;

Zeolite microporous, aluminosilicate mineral commonly used as commercial adsorbents

Το όνομα του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα. Δημιουργείται από τη γη και τον αέρα μέσα στη φωτιά των ηφαιστείων που σαν λάβα ρέει και σμίγει με το νερό, σε θάλασσες και ωκεανούς. Δημιουργείται από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης που  δίνουν ζωή σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς,. Είναι μια άργιλο-πυριτική πορώδης πέτρα που περιέχει νερό και έχει εξαιρετικές χημικές ιδιότητες.

Από τα πολλά είδη Ζεόλιθου που υπάρχουν, ο κλινοπτηλόλιθος (clinoptilolite) είναι ο ποιο  κατάλληλος για λήψη από όλα τα είδη ζωής που υπάρχουν στον πλανήτη. Τον άνθρωπο, τα ζώα, τα πουλιά, τα ψάρια και τα φυτά.

 Καθαρίζει την Γή, τον αέρα και το νερό.

Αυτή η πέτρα πρώτα μετατρέπεται σε πολύ λεπτή σκόνη και αργότερα ενεργοποιείται για να καθαρίσει από ότι έχει προσκολληθεί στη μοριακή του δομή ώστε να έχει την μέγιστη χωρητικότητα  απορρόφησης βλαβερών στοιχείων που  θα ευρίσκονται στο περιβάλλον του.

Ο ζεόλιθος είναι από λίγα στοιχεία της φύσης που είναι αρνητικά φορτισμένα. Όταν εισέλθει με το νερό στο σώμα μας, αρχίζει να δουλεύει σαν ένα σφουγγάρι απορροφώντας με την σειρά τα θετικά φορτισμένα δηλητήρια που ευρίσκονται στο σώμα και απελευθερώνει  πολύ χρήσιμα Ιόντα.  Όλα αυτά τα δηλητήρια μαζί με τον ζεόλιθο αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσα σε 4-8 ώρες με την αφόδευση, τα ούρα και τον ιδρώτα.

Comments are closed.

el Ελληνικά
X