Ζεόλιθος: Τα ΤΟΡ 5 Μεγαλύτερα Πλεονεκτήματα

Τι είναι ο Ζεόλιθος;
8 Νοεμβρίου 2017
Γιατί εμφανίζονται ασθένειες στο σώμα από το Όξινο περιβάλλον;
8 Νοεμβρίου 2017
Show all

Ζεόλιθος: Τα ΤΟΡ 5 Μεγαλύτερα Πλεονεκτήματα

Είναι 100% , ασφαλής και μη τοξικός:

Αποβάλλεται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 έως 8 ώρες με τα ούρα. Δεν έχει παρενέργειες, δεν έχει γεύση ή οσμή και μπορεί να ληφθεί με άδειο στομάχι. Είναι ασφαλές να τον παίρνεται μαζί με τα ποιο πολλά φάρμακα (εφ ‘όσον δεν βασίζονται σε βαρέα μέταλλα).Πληροί τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους της Ευρωπαϊκής φαρμακοποιίας για την ταυτότητά, καθαρότητα, ποιότητα και τη βιολογική συμβατότητα σύμφωνα με το πρότυπο  DIN EN ISO 13485 και το CE. Ως εγκεκριμένο φαρμακευτικό ιατρικό σκεύασμα, για ανθρώπινη χρήση και χορήγηση από το στόμα ελέγχεται από διαπιστευμένα γερμανικά εργαστήρια  για τη μικροβιακή καθαρότητα και τη συγκέντρωση τοξικών ουσιών ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές για λήψη. Αλλά όπως πάντα, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

 

Εξισορροπεί την υγιή αλκαλικότητα του σώματος: Προσελκύει και στη συνέχεια απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξύτητα στο σώμα δημιουργώντας ένα αλκαλικό pH στο σώμα (pH 7,35 έως 7,45), το οποίο είναι το βέλτιστο pH για το ανθρώπινο σώμα ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί να λειτουργεί ορθά και να αυτοθεραπευθεί. Ο ζεόλιθος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

 

Αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες: Είναι αρνητικά φορτισμένος και γι’ αυτό έχει την ικανότητα να προσελκύει τις τοξίνες που είναι θετικά φορτισμένες. Ο ζεόλιθος έχει την τέλεια μοριακή δομή για τη σύλληψη και την αφαίρεση βαρέων μετάλλων από το σώμα χωρίς να απομακρύνει υγιή ιόντα και μέταλλα. Απορροφά μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο, καίσιο, ουράνιο, ψευδάργυρο, χαλκό, χλώριο σαν σφουγγάρι, όπως και τα κατάλοιπα φαρμάκων ή παθογόνων βακτηρίων και ιών προτού να περάσουν στην κυκλοφορία του αίματος Ο ζεόλιθος είναι το « φίλτρο» του  « φίλτρου» του οργανισμού.  Απορροφά τις τοξίνες που δημιουργούνται στο πεπτικό σύστημα του ανθρώπου από την τροφή, προτού εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος και τις αποβάλει από το σώμα.

Έχει υψηλή ικανότητα ανταλλαγής ιόντων: Αυτό σημαίνει ότι δίνει στο σώμα τα απαραίτητα και πολύ χρήσιμα ιόντα, όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το κάλιο, το νάτριο και το σίδηρο. Αυτά τα κοινά θετικά κατιόντα εκτοπίζονται από βαρέα μέταλλα όπως το κάδμιο, ο υδράργυρος, το νικέλιο και το αρσενικό και απομακρύνονται με ασφάλεια από το σώμα.

Add zeolite to glass

Είναι πολύ εύκολη η λήψη του: Προσθέτεις τον ζεόλιθο στο νερό, ανακατεύεις για να διαλυθεί και τον πίνεις. Όσος δεν διαλυθεί προσθέτεις νερό και ανακατεύεις ξανά και το πίνεις. (Να πίνεις 2+ λίτρα νερό την ημέρα)

Άρχισε τον Ζεόλιθο Τώρα. Μήπως έχεις χρόνια να περιμένεις;

 

Comments are closed.

el Ελληνικά
X