Απόφυγε τον καρκίνο του εντέρου, την Τρίτη Αιτία Θανάτου
9 Μαρτίου 2018
Ζεόλιθος Ο Αποτοξινωτής
29 Απριλίου 2018
Show all

Μετά την Σκόνη Τι; Την Γλυτώσαμε;

Έχουμε δει τι συμβαίνει πραγματικά με την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε στην Κύπρο και τα σοβαρά επακόλουθα που έχουν στην ζωή και την υγεία όλων μας. Οι ασθένειες που προκαλεί πολλές και σοβαρές που οδηγούν σιγά – σιγά στον θάνατο. Υπάρχουν Δηλητήρια στον Αέρα της Κύπρου!

 

Ο αέρας έστω και χωρίς την σκόνη έχει μολυνθεί από τα μεγάλα πυρηνικά ατυχήματα που έχουν συμβεί και από τις βόμβες εμπλουτισμένου Ουρανίου που χρησιμοποιούν στη γειτονιά μας. Τα καυσαέρια, οι πυρκαγιές, το κάπνισμα, η βιομηχανία και οι εναέριοι ψεκασμοί επιδεινώνουν την κατάσταση. Κύπρος: 790 πρόωροι θάνατοι λόγω σκόνης – 2 θάνατοι την μέρα

 

Γνωρίζεις ότι πραγματικά Κινδυνεύεις;

 

Όμως μετά την σκόνη που είναι ορατή για μέρες τι γίνεται; Έχουμε γλυτώσει;

 

Στον αέρα της Κύπρου υπάρχουν τα Αιωρούμενα Σωματίδια (ΑΣ₂.₅ και ΑΣ₁₀), οι Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (ΠΟΕ), τα Βαρέα Μέταλλα, τα Οξείδια του Αζώτου (ΝΟ₂), το Διοξείδιο του Θείου (SO₂), το Όζον (Ο₃) και το Μονοξείδιο του Άνθρακα(CΟ). Ετήσια Τεχνική Έκθεση Ποιότητας του Αέρα.

 

Όλα αυτά τα στοιχεία που ευρίσκονται στην σκόνη και στον αέρα, έχουν σοβαρές οικολογικές συνέπειες αφού πέφτουν στην επιφάνεια της Γης είτε μαζί με την βροχή, το χιόνι ή το χαλάζι (όξινη βροχή) είτε ως ξηρά σωματίδια και μολύνουν το νερό, την γη, τις καλλιέργειες και τα ζώα.    

 

Συγκεκριμένα,

 

Τα Οξείδια του Αζώτου αντιδρούν χημικά με τον αέρα και σχηματίζουν νιτρικό οξύ. Επίσης αντιδρούν εύκολα με τις κοινές οργανικές χημικές ουσίες και το όζον, για να διαμορφώσουν ένα ευρύ σύνολο ουσιών που είναι τοξικές και μπορούν να προκαλέσουν βιολογικές μεταλλαγές.

 

Το Διοξείδιο του Θείου μετατρέπεται σε θειικό οξύ που σαν όξινη βροχή μολύνει το νερό και την γη. Οι υδροβιότοποι γίνονται ολοένα και πιο όξινοι θέτοντας σε κίνδυνο τα υδρόβια πλάσματα και φυτά. Διαβρώνει το έδαφος, αλλάζει τη σύσταση της ατμόσφαιρας, μεταβάλλει το τοπικό κλίμα και επηρεάζει την ισορροπία της χλωρίδας και της πανίδας. Αυξημένες συγκεντρώσεις επηρεάζουν αρνητικά τα σιτηρά, το βαμβάκι, τα οπωροφόρα δέντρα κλπ., με απ’ ευθείας νέκρωση των νεύρων του φυλλώματος.

 

Το όζον προκαλεί σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες και τα δάση. Οι ζημιές που παρατηρούνται από συγκεντρώσεις όζοντος περιλαμβάνουν τραυματισμό και πρόωρη πτώση των φύλλων, μειωμένη ικανότητα φωτοσύνθεσης, περιορισμένη ανάπτυξη και κατ’ επέκταση λιγότερη σοδειά καθώς και αύξηση της προσβολής τους από έντομα που απαιτούν περισσότερα φυτοφάρμακα για καταπολέμηση.

 

Τα βαρέα μέταλλα που αποτελούν συστατικά των Αιωρούμενων Σωματιδίων και της σκόνης στην Κύπρο, όπως το κάδμιο, ο κασσίτερος, ο μόλυβδος, το κοβάλτιο, το αρσενικό, ο υδράργυρος, ο ψευδάργυρος κ.ά. πέφτουν στην επιφάνεια της Γης είτε μαζί με τη βροχή, το χιόνι ή το χαλάζι, είτε ως ξηρά σωματίδια και μολύνουν το νερό και την γη. Τα βαρέα μέταλλα επειδή δεν διασπούνται συσσωρεύονται στο περιβάλλον προκαλώντας αλλοιώσεις DNA και καρκινογένεση.

Οι Πτητικές Οργανικές Ενώσεις που είναι τοξικές χημικές ενώσεις  συμβάλλουν περαιτέρω στην μόλυνση του περιβάλλοντος  και στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

 

Όλα αυτά τα δηλητήρια μαζί με φυτοφάρμακα,  ιούς και πλαστικά διοχετεύονται στην τροφή και το νερό μας βλάπτοντας άμεσα την υγεία μας.   Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι παντού. Στα κρέατα, τα ψάρια, τα πουλερικά, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά, τα φρούτα, τα όσπρια και τα λαχανικά. Στον αέρα που αναπνέουμε και στο νερό που πίνουμε. Οποιαδήποτε διατροφή και αν κάνεις, έστω και αν αυτή είναι οργανική, Δηλητηριάζεσαι σιγά-σιγά!

 

 

Θυμάσαι πόσα διατροφικά σκάνδαλα ξεσκεπάζονται κάθε λίγο;

Τι μπορείς να κάνεις;

Απλό! Αφαιρείς τα δηλητήρια από τον οργανισμό σου την ποιο κατάλληλη στιγμή. Την ώρα που ευρίσκονται στο πεπτικό σου σύστημα. Με ζεόλιθο!

 

Σου εύχομαι Υγεία Πάνω απ’ όλα

Όμως ξέρεις. Η ζωή δεν είναι δίκαιη.  Κάποτε μπορεί να σε χτυπήσει σκληρά στο αδύνατο σου σημείο, την υγεία σου και θα σε βασανίζει. Τα στατιστικά στοιχεία δεν ψεύδονται. Γνωρίζεις ότι σήμερα είναι σπάνιο να πεθάνει κάποιος από βαθειά γηρατειά; Εσύ ποιόν έχει χάσει;

 

Δεν είναι επιλογή να πεθάνεις από πείνα και δίψα. Δεν είναι επιλογή να μην αναπνέεις.

Η επιλογή σου είναι  O Ζεόλιθος!

 

Αν έχεις αμφιβολίες εξέτασε όλα τα στοιχεία που ευρίσκονται στον ιστότοπο μας και διασταύρωσε τις επιστημονικές πληροφορίες. Δεν είναι απλά θέμα πώλησης ενός προϊόντος που η αξία του είναι μηδαμινή μπροστά στα τόσα αλόγιστα έξοδα που κάνουμε σαν οικογένεια ή σαν άτομα.

Η ζωή είναι γλυκιά και η υγεία πάνω απ’ όλα

Κάλιον το προλαμβαίνειν ή το Θεραπεύειν _ Ιπποκράτης

 

Με τον ζεόλιθο, Μπορείς να ζεις χωρίς φόβο!

Ο ζεόλιθος είναι πηγή ζωής και Υγείας!

Comments are closed.

el Ελληνικά
X