Μετά την Σκόνη Τι; Την Γλυτώσαμε;
27 Μαρτίου 2018
Η Αντικαρκινογόνος δράση του Ζεόλιθου
2 Ιουλίου 2018
Show all

Ζεόλιθος Ο Αποτοξινωτής

Πολλοί σύγχρονοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ασχολούνται με τον ζεόλιθο ως ουσία για την απομάκρυνση βαρέων μετάλλων, παρασιτοκτόνων και χημικών τοξινών από τον οργανισμό και ιδιαίτερα λόγω των σχεδόν απίστευτων ικανοτήτων του να συνδέει τα βαρέα μέταλλα και τις ανεπιθύμητες τοξικές χημικές ουσίες και να τα αφαιρεί από το σώμα.  ΕΡΕΥΝΑ & Επιστημονικά Δεδομένα

Η σύγχρονη κοινωνία σήμερα, απορρίπτει χιλιάδες διαφορετικές χημικές ουσίες στο περιβάλλον και περισσότερο από το 90% αυτών, είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία. Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει στην κυριολεξία μέσα στην μόλυνση. Πολλές τοξίνες που προκαλούν καρκίνο και είναι επικίνδυνες για τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα μεταφέρονται από το περιβάλλον  στο ανθρώπινο σώμα.

Είναι γνωστό ότι σχεδόν κάθε άτομο που ζει σε μια σύγχρονη κοινωνία σήμερα, έχει εκατοντάδες ξένα συνθετικά και επικίνδυνα χημικά μέσα στο σώμα του.

Οι τοξίνες σήμερα μπορούν να βρεθούν ακόμη και στα αγέννητα παιδιά και να προκαλέσουν  ασθένειες και βλάβες στα παιδιά αυτά, πριν ή μετά τη γέννηση ή στο στάδιο της ανάπτυξής τους.

 

Έρευνες έδειξαν ότι ο ζεόλιθος μπορεί να απομακρύνει αυτά τα χημικά όταν πρόκειται για την πρόληψη του καρκίνου, το Αλτσχάιμερ, τις γενετικές ανωμαλίες, τον διαβήτη και πολλές άλλες σύγχρονες ασθένειες.

 

Τα βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος, το αρσενικό, ο υδράργυρος, το αλουμίνιο, το νικέλιο και το κάδμιο είναι απολύτως ανεπιθύμητα στο ανθρώπινο σώμα. Η συσσώρευση αυτών των τοξινών στα λιπαρά κύτταρα, στα οστά, στους αδένες, στα μαλλιά ή στο κεντρικό νευρικό σύστημα, συχνά έχει επιζήμιες συνέπειες για την υγεία.

Ο υδράργυρος είναι γνωστός ως βαριά καρκινογόνος μετα-τοξίνη που βλάπτει σημαντικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και δημιουργεί εμπλοκή στο αυτόνομο νευρικό σύστημα.

Ο άνθρωπος σήμερα εκτίθεται σε πολλές πηγές υδραργύρου:

  1. Οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και οι κάμινοι αποβλήτων αποβάλλουν πολύ υδράργυρο στον αέρα.
  2. Εδώ και πολλά χρόνια όλα τα εμβόλια περιείχαν υδράργυρο και πολλοί εξακολουθούν να το περιέχουν.
  3. Έχει επίσης προσδιοριστεί ότι το αμάλγαμα του υδραργύρου, το οποίο περιέχεται στα οδοντικά γεμίσματα, είναι μια επικίνδυνη καρκινογόνος πηγή, επειδή ατμός υδραργύρου απελευθερώνεται συνεχώς από το οδοντικό αμάλγαμα και στη συνέχεια εισπνέεται ή καταπίνεται. Στο σώμα, μετατρέπεται σε μια οργανική μορφή που είναι γνωστή ως «μεθυλικός υδράργυρος» και μπορεί να περάσει το φυσικό φράγμα του εγκεφάλου, το οποίο σχετίζεται με το Αλτσχάιμερ, την πολλαπλή σκλήρυνση, την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση και τον αυτισμό.

 

 

Αυτές οι πολύ δραστικές ουσίες προκαλούν βλάβες στις αρτηρίες και τα γάγγλια. Έρευνα ατόμων που είχαν προσβληθεί από candida έδειξε ότι πάνω από το 80% από αυτούς είχαν αυξημένα επίπεδα υδραργύρου στο σώμα τους.

 

Δυστυχώς στην σύγχρονη καλλιέργεια πολυάριθμων γεωργικών καλλιεργειών, φρούτων και λαχανικών, υπάρχει μια αυξανόμενη χρήση πολλών ζιζανιοκτόνων, παρασιτοκτόνων, εντομοκτόνων και άλλων ουσιών με εξαιρετική τοξικότητα.

 

Η φορμαλδεΰδη είναι επίσης καρκινογόνο χημικό που συχνά οι κατασκευαστές επίπλων, το νοσοκομειακό και εργαστηριακό προσωπικό έρχονται  σε επαφή μαζί του. Τα καινούργια αυτοκίνητα μυρίζουν φορμαλδεΰδη. Επιπλέον, το βενζόλιο, ο ατμός ντίζελ, το χρώμα των μαλλιών, οι συνθετικές ίνες κ.λπ. είναι επίσης καρκινογόνα. Όσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση στις επιδράσεις τους, τόσο  αυξημένο είναι το ποσοστό διαφορετικών μορφών καρκίνου.

Η έκθεση σε χημικές ουσίες από το περιβάλλον και κοντά σε χώρους τοξικών αποβλήτων δείχνει υψηλή συσχέτιση με την αύξηση της θνησιμότητας λόγω του καρκίνου του μαστού. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά χημικών ουσιών από το περιβάλλον που μπορεί να μιμηθεί το οιστρογόνο στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο πιστεύεται ότι προκαλεί καρκίνο του μαστού.

Στις περισσότερες σύγχρονες χώρες με τάση να ρυπαίνουν,  μολύνουν το πόσιμο νερό με πολυάριθμους ρύπους και μολυσματικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων, των   Ιικών μικροοργανισμών, τα φθορίδια, χλωρίδια και βιομηχανικά απόβλητα. Οι έρευνες δείχνουν ότι η έκθεση σε μολυσμένο νερό αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου και άλλων συνεπειών που είναι επιβλαβείς για την υγεία.

 

Είναι γνωστό ότι σε περιόδους πολέμου, στην Ιαπωνία της ατομικής βόμβας, αλλά και στη  Βοσνία,  οι γιατροί ανέφεραν την συχνή εμφάνιση ακόμη και τριών παράλληλων κακοήθων ασθενειών του ίδιου οργανισμού. Παρόμοια είναι και η επιδημία καρκίνου στα παιδιά στο Ιράκ, αλλά και στο Αφγανιστάν και σε άλλες περιοχές πολέμου. Σε όλους τους ασθενείς, έχουν βρεθεί διαφορετικές ποσότητες εμπλουτισμένου ουράνιου, το οποίο χρησιμοποιείται στο σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό, του οποίου η ακτινοβολία και τα ραδιενεργά σωματίδια μολύνουν όχι μόνο τον στρατιωτικό χώρο αλλά μάλλον μια ευρύτερη περιοχή. Μετά την Σκόνη Τι; Την Γλυτώσαμε;

 

Ο ζεόλιθος χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία κατά τη διάρκεια της καταστροφής του Τσερνομπίλ, όταν κατέληξε στο προσκήνιο ως απορροφητικό υλικό από ραδιενεργές ουσίες. Τόνοι ζεόλιθου έχουν χρησιμοποιηθεί με πρόθεση να απομακρυνθεί το ραδιενεργό καίσιο και στρόντιο 90, προτού μολύνουν το σύστημα των υδάτων στο Τσερνομπίλ. Ο ζεόλιθος έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στο πυρηνικό ατύχημα της Ιαπωνίας.

 

Πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλες τις τοξίνες που εισπνέονται από τον αέρα, που λαμβάνονται μέσω τροφίμων και νερού, που βρίσκονται στο περιβάλλον στο σπίτι σας και στο χώρο εργασίας σας;

Πώς μπορείτε να αποτρέψετε τις αρνητικές τους συνέπειες;

Τι μπορείτε να κάνετε για να ζήσετε υγιεινά, χωρίς να φοβάστε από αόρατες τοξίνες που σας περιβάλλουν;

Χρησιμοποιήστε Ζεόλιθο!

Ο ζεόλιθος είναι απορροφητικό που καθαρίζει άμεσα το σώμα και απομακρύνει με επιτυχία και με ασφάλεια τα βαρέα μέταλλα και άλλες τοξίνες.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η κύρια απειλή για την ανθρώπινη υγεία προέρχεται από την έκθεση σε βαρέα μέταλλα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ετοιμάσει μερικές εκτεταμένες μελέτες που εξέτασαν αυτά τα μέταλλα και τις επιπτώσεις τους στην ανθρώπινη υγεία. Οι τελευταίες μελέτες έχουν δείξει ότι ο ζεόλιθος έχει μια απίστευτη ικανότητα να αφαιρέσει αυτά τα βαρέα μέταλλα από το σώμα μέσω μιας διαδικασίας ανταλλαγής ιόντων. Η διαδικασία αυτή μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπαθειών και ορισμένων τύπων καρκίνου.

 

Οι κρύσταλλοι ζεολίθου δρουν σαν κλουβιά και μέσα τους υπάρχουν θετικά ιόντα, απαραίτητα κατιόντα όπως Ca, Mg, K, Cu, Zn, Fe κ.ά. που είναι πολύ σημαντικά για τον οργανισμό. Αυτά τα θετικά βασικά ιόντα στη διαδικασία ανταλλαγής ιόντων αντικαθιστούν τις θέσεις τους στη μοριακή δομή με τις θετικά φορτισμένες τοξίνες από το σώμα, οι οποίες συνδέονται έντονα εντός του κρυσταλλικού πλέγματος και ως εκ τούτου αποβάλλονται εντελώς από το σώμα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της φυσικής διαδικασίας αποτοξίνωσης είναι ότι οι τοξίνες απεκκρίνονται 100%. Όλες οι τοξίνες αφήνουν άνευ όρων το σώμα, χωρίς προσωρινή ή περιστασιακή καθυστέρηση.

Ο ζεόλιθος αφαιρεί τις τοξίνες από το σώμα ιεραρχικά. Πρωταρχικά ενεργεί σε μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο και αρσενικό. Αυτό το πρώτο στάδιο διαρκεί περίπου 4 εβδομάδες ή και περισσότερο. Στη συνέχεια, ο ζεόλιθος αφαιρεί δευτερευόντως τις τοξίνες με προτεραιότητα τα παρασιτοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, ξενιστρογόνα, μυκοτοξίνες και άλλα διαφορετικά χημικά, μαγιά, μύκητες και μούχλα, εξαλείφοντάς τα με τα ούρα και τα κόπρανα.

Ο ζεόλιθος είναι πηγή ζωής και Υγείας!

Comments are closed.

el Ελληνικά
X